Sommeren er for alvor kommet, og Danmark er så småt begyndt at være åben igen. Dette betyder også at flere og flere folk strømmer ind til arrangementer og samles igen. Det har været en hård tid under pandemien, og man er højst sandsynligt blevet outdated på hvad der rører sig ude i samfundet. Dette blogindlæg vil belyse dig om de nyeste sommertrends så du i hvert fald er updated på det område. På den måde kan du vide dig sikker på at næste gang du tager ud, er du påklædt til de nyeste sommertrends. 

På med dine shorts 

Det har længe været diskuteret hvorvidt om shorts er in eller out. Svaret er ganske enkelt. Shorts er kommet på mode igen, og hvor lækkert er det ikke at få luftet sine blege sommerben med et par smarte shorts. Dykker vi lidt længere ned i trenden, er det værd at bemærke det gerne må være lidt mere baggy end førhen. Det giver dig mere luft, og du føler dig langt mere komfortabel. 

Skjorte-trenden er fortsat på mode

De alsidige skjorter er kommet for at blive, og de findes både i kortærmet og langærmet, ternet eller plain. Skjorten giver dig et væld af muligheder, når det kommer til styling. Både til fest med et par elegante pants, eller til de mere afslappet pants til hverdagen. Specielt den galoppende hest har sat sine spor i modetrenden, jeg taler selvfølgelig om det velkendte brand Ralph Lauren. De har både farverige og klassiske looks, når det kommer til deres hav af skjorte kollektion. Skjorter kan bruges i bogstavelig forstand; som et alternativ til jakke, som giver dig et ekstra lag ud over din t-shirt. Ikke desto mindre, vil du altid se lidt mere tjekket og festlig ud, når du bruger en skjorte. Så hvis du ikke allerede har en skjorte i skabet, er det nu det er et godt tidspunkt at gå på opdagelse efter en.

Solbrillen der hitter – Den runde solbrille

Når vi snakker trends, er det ikke altid indforstået med tøj. Jeg snakker om det populære accessorie, solbriller. Ikke nok med at det beskytter dine øjne mod solens skarpe stråler, så har det også haft sit helt store medtog i modebranchen. Det er fortsat sådan, og de findes i alle slags varianter. Tager vi udgangspunkt i solbriller der specielt har “boomede” i år, er vi nødt til at nævne mærker som Lacoste, Hugo Boss, Balmain og Calvin Klein.  

De har lavet en solbrille efter designet “den runde solbrille”, der kun er kommet for at blive. Den runde solbrille har en udbygning, som giver et godt visuelt look, uanset ansigtsform. Vi går lidt tilbage i 90’erne igen, og bringer det gamle italienske design i live. Den runde solbrille er perfekt til en åbnet sommerskjorte og nogle classy pants med stræk.   

Mangler du mere inspiration til hvad Italien har at byde på af modetrend, så kan du læse mere her

Besvar