Selvom du måske ikke har gjort brug af det, så har du sandsynligvis set ViaBill på en række webshops. Det er nemlig sådan, at det er en betalingsmulighed, som i dag bliver brugt på mere end 4.000 webshops i Danmark.

Men hvad er det lige ViaBill kan, som andre betalingsmuligheder ikke kan? Jo, ViaBill giver dig muligheden for at købe helt almindelige ting på nettet på afbetaling. Det vil sige, at hvis du står og skal købe et TV, en sofa eller noget andet, så kan du, med ViaBill, finansiere det pågældende køb på afbetaling, frem for at skulle betale hele beløbet lige nu og her.

Få økonomisk fleksibilitet med ViaBill

Og det er uhyre vigtigt for mange. Muligheden for at købe ting på afbetaling på nettet, og så endda så nemt som det er, når man benytter ViaBill, er uvurderlig. Det giver lige pludselig mere økonomisk fleksibilitet og frihed for familier og personer, som måske er en anelse presset på økonomien til tider.

Og det kan vi vist alle være, når vi skal have en ny sofa eller et nyt spisebord, som hurtigt kommer til at koste mange tusinde kroner. Derfor, er der også mange webshops, der i dag tilbyder betaling med ViaBill, da det simpelthen åbner op for en helt ny gruppe af kunder, som måske ikke tidligere har haft mulighed for at købe kvalitetsmøbler, men nu kan, grundet den nemme mulighed for at købe på afbetaling.

Få et fuldt overblik over landets ViaBill butikker og find den webshop, hvor du kan købe det du drømmer om på afbetaling.

ViaBill er danskejet

En anden grund til, at ViaBill for alvor har vundet danskernes hjerter, er at det er et danskejet selskab, som efterhånden har mange år på bagen. Det er et sundt selskab, der lever i bedste velgående rent økonomisk, og det bliver drevet af nogle af Danmarks store investeringsselskaber og ledende personer inden for dansk e-handel.

Det er din garanti for, at det er en troværdig virksomhed, der nok skal håndtere din betaling ordentligt. Med ViaBill er det blevet muligt at købe stort set alt på afbetaling – alt sammen gennem en troværdig, dansk betalingsudbyder.

Besvar