Når du starter din egen webshop, er det som regel, fordi du lige er blevet selvstændig. Det er ingen hemmelighed, at online markedsføring er blevet et kæmpe hit de senere år. Hvis man som selvstændig sælger ydelser og produkter, bør man være med på internettet – det er et absolut must, hvis du vil have succes.

Men internettet kan samtidig være overvældende og til tider svært at finde ud af, og finde rundt i. Derfor kommer der her lidt tips og tricks som muligvis kan hjælpe dig, så du kan komme godt i gang med din helt egen webshop.

Husk det mest basale

Uanset hvad du sælger, og hvilke ydelser du tilbyder, bør du:

  • Være synlig med dit navn og logo
  • Have en sammenhæng i hvad din fysiske forretning kan, og hvad din webshop kan
  • Sørge for at anvende en læselig skrifttype
  • Være højt på Googles rangliste

Dit navn, brand og websidedesign bør have en sammenhæng hele vejen rundt. Navigationen på din hjemmeside skal være enkel og ligetil. Du kan risikere at tabe potentielle kunder undervejs, hvis navigationen er for kompliceret.

Anvend webdesigners

Hvis du ligesom så mange andre virksomheder, er helt grøn på disse områder, bør du anvende webdesigners. De hjælper gerne med opsætning, tekst, billeder og googles rangliste. Hvis du får din webshop lavet rigtigt, er den også brugervenlig på smartphones. Dette er en kæmpe fordel, da de fleste bruger google flere gange dagligt via deres telefoner.

Der er mange udbydere til denne opgave. Teasolutions indeholder holdbare digitale løsninger.

App og mobile løsninger

Dette er også en mulighed til din kommende webshop. Her kan det være nemt for dine brugere at hente en App og shoppe løs. Hvis dette ender med at blive dit valg, bør du anvende nogle App udviklere. Det kan være du bør anvende Datacon.

Logo og andre markedsføringsmaterialer

Uanset hvad du tilbyder, så bør dit logo stå på alt hvad du laver og sælger. For at sprede dit budskab ud, bør du anvende:

  • Visitkort
  • Flyers
  • Store flotte skilte med eget logo
  • Online kampagner en gang imellem

Jo flere tiltag du som virksomhed har, jo flere kunder vil bruge dig. Du bør lære at kende din målgruppe. Det er ikke sjovt at markedsføre sig til nybagte mødre hvis det er bildele du sælger.

Hvis dette sker, ender du med ikke at have nogle kunder. Din virksomhed og webshop skal være klar i mæglet om dine ydelser. Forhåbentligt har du fået noget ud af disse fire råd. Det kan godt være svært at komme i gang fra starten af, men øvelse gør mester, og du skal nok klare det.

Besvar