Kender du det, at man altid synes, at pengene flyver af sted? På lønningsdag, der har man et fint beløb på kontoen, men inden alle udgifter er betalt, så er det minimalt, hvad der er tilbage til shopping. Og hvem elsker ikke shopping og selvforkælelse?

Kunne du godt tænke dig, at der var flere penge til shopping, så gælder det om at prioritere sine penge.

Spar penge på flere områder

Et af de steder, hvor man kan spare penge, er ved at indhente tilbud på forsikringer. Der er tit nogen, der kan tilbyde bedre priser, end dem man betaler i forvejen. Der kan også spares en del penge, hvis man tænke sig om med hensyn til forbruget af strøm. Sørg for at slukke alle apparater, der ikke er i brug i stedet for at sætte dem på stand by.

I selve forbruget på dagligvarer og mad kan der også ofte spares penge. Prøv at skære handleturene ned til en gang om ugen. Derved undgår man en masse unødvendige impulskøb, og netop impulskøb er ofte dem, der tæller hurtigt på forbruget. Lige en 20´er her og der bliver hurtigt til mange penge.

Når der skal handles ind, så gennemgå tilbudskatalogerne inden. Hvis du udelukkende går efter tilbud, så kan du faktisk spare mellem 10 og 30% af dit normale forbrug. Tager vi eksempelvis en husstand med to voksne, hvor der bruges 6.000 om måneden på husholdning og mad. Her har du så pludselig mellem 600 og ca. 2.000 kr., som ikke er øremærket til en bestemt post.

Prioriter pengene i forbruget og få råd til større ting, som du ønsker dig

Ved at prioritere pengene og gå efter tilbud, så kan du gøre nogle af de ting, som du går og længes efter. Om så det er selvforkælelse i form af wellness, om du vil have opgraderet garderoben, spare op til en fed ferie i sydens sol eller noget helt andet, så er pengene der pludselig. De har jo egentlig været der hele tiden, men bare været brugt forkert.

Når man har penge til overs til fornøjelser, så kan man pludselig også tillade sig at købe kvalitetsting til hjemmet eller seje og sjove gadgets. Der findes blandt andet rigtig mange ting til køkkenet, der kan gøre madlavningen sjovere og nemmere.

Alle kan nyde godt af at prioritere pengene bedre

Uanset hvor mange penge man har, så kan det være en god idé at tænke lidt over forbruget – for hvem gider at bruge flere penge uden at få mere for dem? At prioritere på denne måde åbner også op for, at man kan lave en stor opsparing, så man kan opleve ting, som man ikke troede var muligt.

Besvar