Hvis din telefon er gået i stykker og trænger til at blive repareret, er det ikke altid nogen god idé at gå i gang med det selv. I stedet bør du finde en forhandler, der kan hjælpe dig med at reparere din telefon.

Når din telefon går i stykker, er det ofte en god idé at forsøge at få den repareret, før du blot køber en ny. Der er generelt en ‘brug og smid væk’-kultur blandt telefoner, som vi bør forsøge at gøre op med.

Derfor er det en god idé at forsøge at finde en reparatør, der kan lave din telefon, før du beslutter dig for at investere i en ny. Ofte kan telefonerne holde i mange år, hvis blot de bliver repareret.

I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du finder den rigtige reparatør, når din telefon skal fikses. Det er ikke alle reparatører, der kan reparere telefoner fra samtlige producenter, hvorfor du først og fremmest bør lede efter en med speciale i din telefon.

Find en reparatør, der kan reparere din telefon

Der er forskel på, om du har en Huawei-telefon eller en Apple-telefon, når du skal finde en reparatør. Det er forskellige reservedele, der skal anvendes i forbindelse med reparationen, hvorfor en reparatør ofte specialiserer sig i ét eller flere forskellige brands.

En Huawei reparation bør eksempelvis foretages af en Huawei-reparatør, der har de nødvendige reservedele liggende. Det samme gør sig gældende, hvis du har en telefon fra Apple, Nokia eller en af de mange andre smartphone-producenter.

Tjek anmeldelser på nettet

Hvis du er i tvivl om, hvilken reparatør du skal vælge, kan det være en god idé at basere valget på dem, der har fået bedst anmeldelser. Det kan du gøre på mange måder, men det nemmeste er at søge i Google, hvorefter du sammenligner de resultater, der dukker op.

Du kan tjekke anmeldelser på Trustpilot, Facebook og direkte i Google. Du kan som regel ikke undgå, at der indimellem vil være dårlige anmeldelser – dem behøver du ikke altid at lytte efter, da det ikke er altid, de er retvisende for hele forretningen.

I stedet bør du undersøge, hvem der rent faktisk kan reparere din telefon og sammenligne dem, du falder over. Hvis alle har fået dårlige anmeldelser, kan du i stedet forsøge at kontakte dit forsikringsselskab, som ofte også har tilknyttet reparatører, som du kan gøre brug af.

Besvar