Når du skal finde åbningstider for en bestemt butik, er det vigtigt, at du ved, hvor du skal lede. Nogle steder er åbningstiderne generiske, hvorfor du ikke kan regne med dem. Få et indblik i, hvordan skal lede, herunder.

De fleste har prøvet at tage bilen for køre ind til byen. Hvad der skulle have været en hyggelig shoppingtur ender med et forgæves visit – du finder nemlig ud af, at butikken, du skulle handle i, har lukket.

Det er et scenarie, du nemt kan slippe for, hvis du blot undersøger butikkens åbningstider, før du tager afsted. Det er dog ikke det hele, da der ikke er nogen garanti for, at de informationer, du får, er retvisende.

Derfor bør du sørge for at finde en troværdig kilde, når du leder efter åbningstider. Her har du flere muligheder, og disse bliver gennemgået i de følgende afsnit af denne artikel. Hvis du er i tvivl, bør du altid have in mente, at det bedste er at ringe og spørge direkte hos butikken.

Brug Google til at finde åbningstider

Google kan være et godt sted at finde åbningstider, men du bør være opmærksom på, at åbningstiderne ikke altid er retvisende. Det er dog nemt at finde frem til åbningstiderne via en simpel søgning på butikkens navn, hvorefter åbningstiderne typisk vises direkte i søgeresultaterne.

Brug Findaabningstider.dk til at finde åbningstider

Findaabningstider.dk indeholder en oversigt over lokale butikkers åbningstider, som er nyttig, når du skal finde ud af, hvornår den butik, du planlægger at handle hos, har åbent. Det er ofte mere retvisende end hos Google, men til gengæld kan du ikke være sikker på, at alle butikker er repræsenteret her, da åbningstiderne ikke genereres automatisk.

Brug sociale medier til at finde åbningstider

Den sidste løsning – hvis de andre ikke giver pote – er at undersøge, om du kan finde butikkens åbningstider på sociale medier. Ofte vil det være angivet på Facebook, hvornår butikken har åbent, hvorfor det ofte er en god løsning.

Du kan samtidig skrive til butikken via de sociale medier, hvis du fortsat er i tvivl omkring, hvornår de har åbent. Du bør ikke tænke, at det er til besvær, da butikkens indehaver som regel vil blive glad for at blive mindet om, at kunderne har vanskeligt ved at finde åbningstider.

Hvis intet andet virker, kan du altid forsøge at ringe til butikken eller blot aflægge dem et visit. De fleste butikker har åbent i dagtimerne, hvorfor du som regel ikke kører forgæves, hvis du kommer mellem 10:00 og 17:00.

Besvar