POCA tilbyder specialfremstillet glasfiberstøbning samt fremstilling af glasfiber. Virksomheden har eksisteret siden 1967 og leverer i dag glasfiberløsninger til et hav af forskellige brancher. Herunder kan du læse mere om, hvad virksomheden tilbyder.

Hvis du skal have glasfiber af høj kvalitet, er POCA den oplagte leverandør. POCA er et glasfiber firma med en lang historie. Her får du glasfiberemner i branchens højeste kvalitet. Alle produkter består af de absolut bedste råvarer på markedet, og der bliver aldrig gået på kompromis.

Uanset, hvad du har brug for, kan du være sikker på, at du får en skræddersyet løsning, der matcher dit specifikke behov. Samtidig får du rådgivning med på vejen, da virksomheden ikke udelukkende fungerer som producent.

Du får således kompetent rådgivning under hele processen, hvorfor du ikke skal have nogen forhåndsviden omkring glasfiber og de muligheder, materialet rummer. Du indgår i et tæt samarbejde med virksomheden, så du får den løsning, der er mest optimal i netop din situation.

Glasfiber er et fleksibelt og robust materiale

Der er god grund til at vælge at få fremstillet dine emner i glasfiber, da det er en utroligt solid og fleksibel løsning. Du kan derfor med fordel vælge glasfiber som materiale til et bredt udvalg af produkter og emner. Særligt egner glasfiber sig godt til både, da det er et let, fleksibelt og holdbart materiale.

Listen over anvendelsesmuligheder er stort set uudtømmelig, hvorfor det i langt de fleste tilfælde vil være en god løsning. En af de primære fordele ved glasfiber er, at det er et billigt materiale, som stort set ikke kræver nogen form for vedligeholdelse – og så er det utroligt holdbart.

Glasfiber egner sig i særdeleshed til både

POCA er kendte for deres både, der blandt andet anvendes af fritidssejlere, fiskerikontrollen, havne, dykkerklubber, sejlklubber, erhvervsfiskere og en lang række andre aktører. POCA er blandt de førende bådværfter i Danmark, og virksomheden har været i branchen siden 1967.

Alle POCA’s både er produceret i Danmark på virksomhedens skibsværft, der er beliggende i Hedensted. Virksomheden er 100 % dansk, og den drives på nuværende tidspunkt af anden generation. Det betyder, at du får kompetent og solid know-how med, når du køber en båd fra POCA.

Du kan derfor være sikker på, at du får den vejledning, du har brug for, når du investerer i en båd fra POCA. Der findes forskellige standardmodeller fra 12-25 fod, men du kan også få flere individuelle løsninger, der tager udgangspunkt i lige netop dit behov.

Besvar