Du kan efterhånden købe alt over nettet, og det gælder også de produkter, som ikke henvender sig til det private segment. Hvis du ønsker at købe kabelopmærkning online, følger her en række muligheder.

Der er mange erhverv, der anvender kabler i forbindelse med det arbejde, der udføres. Det er forholdsvist simpelt, hvis der er tale om ét kabel, men det kan hurtigt blive rodet, hvis der er flere kabler, som der skal holdes styr på.

Løsningen er opmærkning af kabler

Løsningen er, at kablerne bliver mærket, så det er nemt at kende de ellers identiske kabler fra hinanden. Tidligere har du skulle vide, hvilken forretning der solgte opmærkning, hvorefter du skulle begive dig derhen for at købe dem.

I dag kan du nemt købe det over nettet hos eksempelvis https://sb-flex.com/, der sælger krympemærker til kabler. De egner sig perfekt til eksempelvis hydraulikslanger, så det er nemt at se, hvilke slanger der skal monteres hvor.

Hvad er et krympemærke?

Et krympemærke er måske ikke noget, du tidligere har hørt om, men det er en smart løsning, hvor du blot monterer mærkerne på det ønskede kabel, hvorefter de opvarmes. Når de opvarmes, krymper de, så de sidder fast på kablet – helt uden brug af hverken klæbemidler eller lim.

Det betyder, at vand ikke kan trænge ind til forbindelsen på kablet eller ledningen. Krympemærkerne kan monteres på alle slanger og kabler med en diameter på 40 mm, hvorefter det opvarmes, så det kryber sammen til minimum 13,5 mm.

Produktet er også kendt som krympeflex, og det er beregnet til opmærkning af kabler, slanger og ledninger. Det er et smart system, som sikrer dig overblik, og som holder i mange år ud i fremtiden, uanset om de bliver udsat for vand, vind og vejr.

Fordele ved at handle online

Når du handler over nettet, får du en lang række fordele, som du ikke får i de fysiske butikker. Et produkt som eksempelvis krympemærker kan være vanskeligt at finde i en fysisk butik, men når du handler online, er det blot at bestille dem hjem og vente på de bliver leveret, hvorefter du kan tage dem i brug.

Besvar