GladTeknik er en dansk virksomhed, der arbejder med IT-support. De har specialiseret sig i dette område, og har i dag specialister ansat til et bredt spektrum af opgaver.

Selvom det er en ganske velkendt forretning på det danske marked, er der her fem ting, som du måske ikke vidste om GladTeknik.

1. Har været med i Løvens Hule

Hvis du allerede kender til GladTeknik, har du måske besøgt en af deres butikker. Det kan også være, at du har set dem i det populære DR-program ‘Løvens Hule’.

Det har været en stor succes for firmaet at være med i programmet, da det har givet en masse omtale. Ikke nok med det, så fik de også en investering af Jacob Risgaard.

2. Samarbejder med CoolUnite

Hos GladTeknik kan de også bryste sig af at have et tæt samarbejde med CoolUnite, som er en velgørenhedsfond med målet at støtte sygdomsramte og udsatte børn.

Det er en fond, der er stiftet af blandt andet Jacob Risgaard, som er kommet med ombord som investor. De har gennem årene lavet flere tiltag sammen med CoolUnite.

3. Har indlevering otte steder

Har du et ønske om at få hjælp til at reparere eller optimere IT, så kan du frit vælge mellem otte steder til indleveringen. Derfor er det meget sandsynligt, at der også er indlevering i nærheden af din bopæl.

På grund af den store succes på det danske marked, har GladTeknik også valgt at udvide til Sverige. Derfor er der indtil videre et enkelt sted i nabolandet, hvor man kan indlevere sine enheder til reparation.

4. Hjælper også med online markedsføring

De fleste kender til GladTeknik for deres arbejde med IT-support, reparation m.v. Det er dog ikke alt, hvad de kan hjælpe med. Hertil har de også folk ansat, der kan hjælpe din virksomhed med online markedsføring.

De kan hjælpe med flere aspekter af dette, herunder SEO, der handler om at forbedre placeringer i søgemaskiner som Google. Derfor er der tale om en dansk forretning, der spænder meget bredt og har mange kompetencer under samme tag.

5. Tilbyder reparation af stort set alle enheder

Det er de færreste enheder, du ikke kan få repareret hos GladTeknik. Det er derfor ikke kun computere, de arbejder med. Har du f.eks. en PlayStation eller en smartphone, der skal repareres, så kan de også hjælpe dig med dette.

Besvar