Informeo er en platform for dig, der gerne vil have mest muligt ud af dine penge. Den er til dig, der ikke gider at betale for meget for, for lidt, og som gerne vil spare penge på dine faste udgifter. På den måde bliver der flere penge til andre sjovere ting, og det vil de fleste nok ikke have noget imod.

Spar penge på dine faste udgifter

De faste udgifter løber hurtigt op, og det ér bare ikke nær så sjovt at bruge sine penge på ting som forsikringer og mobilabonnementer, som det er at bruge dem på ferier og gode middage med ens nærmeste. Derfor kan du på Informeo finde masser af gode tips til, hvordan du begrænser posten med faste udgifter, så du i stedet har flere penge til alt det sjove.

Det vil for eksempel sige, at du kan finde guides til, hvordan du finder billige bilforsikringer, eller hvordan du vælger et fornuftigt mobilabonnement. Vil du gerne have flere penge til sjov og ballade, er det nemlig netop her, du skal spare. Hvis du hver måned skal bruge færre penge på faste udgifter, giver det nemlig sig selv, at der er flere penge til overs til hygge og spas.

Sammenligninger du kan bruge til noget

At der skal spares på de faste udgifter betyder imidlertid ikke, at du skal tage til takke med noget mindre godt. Du skal for eksempel ikke droppe forsikringen eller vælge et decideret dårligt mobilselskab blot for at spare penge, og desuden er det fuldkommen individuelt fra husholdning til husholdning, hvad der er brug for.

Derfor finder du på Informeo ikke ”svarene” på, hvad der er den billigste løsning, men derimod massevis af sammenligninger, som du rent faktisk kan bruge til noget. På den måde kan du nemt selv danne dig et indtryk af, hvad der er den smarteste og billigste løsning for lige netop dig. Har du eksempelvis brug for bedre forsikring end normalvist, nytter det selvfølgelig ikke noget, at du vælger det billigste af det billigste. Derfor kan du på Informeo selv finde frem til, hvad der giver mening for dig, uden at du går på kompromis med dine krav.

Gør det simpelt at spare

Infermeo handler altså om at gøre det simpelt at spare på de poster, hvor det giver mening. Vi vil alle gerne have penge til sjov og hygge, og derfor kan du finde gode guides til, hvordan du sparer på de faste udgifter. Det behøver ikke at være svært at skrue ned for udgifterne til eksempelvis forsikringer, det kan bare godt virke svært at sætte sig ind i. På Infermeo er det hårde arbejde imidlertid klaret for dig, og det betyder, at det bliver ganske simpelt og lige til for dig at spare en masse penge.

Infermeo er til for at hjælpe dig med at få flere penge til overs, og det opnås ved at gøre det overskueligt for dig at sætte dig ind i eksempelvis forsikringer, a-kasse, mobilabonnementer og meget, meget mere.

Besvar