Det er en fordel at videreuddanne dine medarbejdere, men det kan være dyrt – både økonomisk og tidsmæssigt. Vælg en online løsning, der tilpasser sig din virksomhed og med målbare resultater. Det er billigere, det er nemmere, og det er mere praktisk for din medarbejder. Lær nye programmer, sprog eller noget helt tredje.

Et kursus behøver ikke finde sted i støvede kursuslokaler og sluge al tiden fra arbejdet. Moderne e-learningskurser er vejen frem – her kan undervisningen foregå døgnet rundt, i eller uden for arbejdstiden, og medarbejderen bliver løbende testet og delmålskontrolleret. Det sparer både tid og penge på sigt.

Kurser i eller uden for arbejdstiden?

Med et online kursus bestemmer du selv, om dine medarbejdere skal tage et kursus i eller uden for arbejdstiden.

Bureauet Vestergaard & Co skræddersyer alle kurser til netop din virksomhed og medarbejderen, der skal være kursist. Delkontrol og afsluttende test synliggør effekten af kurset.

Fleksibiliteten i et onlinekursus sparer både tid og penge, fordi det kan foregå, når der er tid. Et kursus tilpasset formålet med målbare resultater vil altid være billigere på sigt.

Online kurser døgnet rundt

Arbejdsbyrden veksler på daglig basis for de fleste virksomheder og for de fleste medarbejdere. Det kan være ekstra dyrt at sende en medarbejder på kursus, når arbejdspresset er størst, men samtidig er de fleste traditionelle kurser billigere, jo flere medarbejdere du sender afsted ad gangen.

Med online kurser kan du sende alle de medarbejdere afsted, som du ønsker – kurset kan tages af den enkelte medarbejder i bidder, der er tilpasset dennes egen og firmaets overordnede arbejdsbyrde.

Skræddersyet til virksomheden

Det behøver ikke at koste ekstra med specialtilpassede kurser, der går i dybden med netop det, som virksomheden ønsker. Foregår kurset online, er der uendelige muligheder for at skræddersy et kursus til hver enkelt medarbejder, så resultatet bliver optimalt.

Fokuserede kurser med konkrete mål giver det bedste resultat for både medarbejderen og virksomheden.

Delmålskontrol og effektfuldt resultat

Spild hverken virksomhedens eller medarbejderens tid med ikke-målbare kurser. Alle typer e-learning kan måles, og foregår det hele online, er det nemt løbende at delkontrollere og teste.De fleste motiveres af succes, og gode resultater i delkontrol og afsluttende kursustests giver succes for både den enkelte medarbejder og virksomheden. En målbar effekt af et kursus kan omregnes i kroner og ører i forhold til den tid, der er sparet på overflødigt kursusindhold. Der er ganske enkelt fuld valuta for pengene.

Besvar