Du har mange forskellige muligheder, når du skal leje en bil. Du kan enten lease en bil i længere tid ad gangen, leje en bil i et par timer eller benytte dig af korttidsleje. Se her, hvilke muligheder du har, når du skal leje en bil i kort tid.

Der er mange fordele ved at lease en bil – og der er endnu flere fordele, når du vælger at lease en bil for en kort periode. Dette kaldes også for korttidsleje, og der er flere og flere bilforhandlere, som tilbyder denne løsning.

Hvis du er i tvivl om, hvilke fordele der er forbundet med korttidsleje, bør du læse med herunder, hvor du får indsigt i de mange fordele, der er hermed. Vær opmærksom på, at det dog også kan være en fordel at lease en bil i en længere periode.

Du betaler kun den faste, månedlige ydelse

Når du leaser en bil i kort tid, skal du ikke betale en førstegangsydelse. Det er ellers normalt procedure, at du betaler en udbetaling, når du opretter en leasingaftale, som varer i flere måneder eller år ad gangen. Det slipper du for, når du lejer i kort tid ad gangen.

Du betaler en fast pris hver måned, og herudover skal du udelukkende betale for brændstof. Du behøver derfor ikke at bekymre dig for, om der kommer slid på bilen, da det ikke er noget, du betaler for, når lejer i kort tid ad gangen.

Du kan skifte bil, når du vil

Når du lejer en bil i kort tid ad gangen, betaler du ofte hver måned. Det betyder, at du kan opsige aftalen, når du vil, så du ikke er nødsaget til at have den samme bil i lang tid ad gangen, hvis du reelt hellere vil køre i en anden.

Det kan være en god løsning, hvis du ofte har lyst til at skifte bil, eller hvis du ønsker at prøve forskellige biler, før du vælger, hvilken du skal købe. Der er samtidig ingen restgæld, der skal betales, når du opsiger bilen.

Du behøver ikke at bekymre dig om lange bindinger, når du lejer en bil i kort tid. Du kan opsige når du vil, og hvis du leaser fra en stor udlejer, kan du typisk aflevere bilen hos alle værksteder. Det er smart, hvis du vil leje en bil for eksempelvis at køre til en anden by.

Besvar