Overvejer du at åbne en butik? Så kan du med fordel gå i skoven og lade naturen inspirere dig til den helt rigtige forretningsidé. Husk outdoor-tøj, så du er godt klædt på til turen!

Naturen har en særlig evne til at gøre os klare i hovedet. Det kan være meget givende, når vi skal tænke skarpt og fokuseret. Ikke mindst kan en tur i skoven være perfekt, hvis du skal komme op med en super idé til din nye butik. Start med at shoppe lækkert outdoor-tøj, så du kan lade dig synke helt ind i det grønne og blive inspireret.

Styr på gummistøvler og sweater

I Specialbutikken.dk finder du alt fra gummistøvler og sokker til lækre sweaters, outdoor-bukser og rygsække. Det er altså det perfekte sted at shoppe, inden turen går ud i skoven for at se lyset til din butiksidé. For rigtig at kunne give dig hen til inspirationen er det nemlig vigtigt, at du er godt klædt på.

Det kan også være, at idéen kommer til dig, når du er i butikken. Her finder du nemlig alt fra arbejdstøj til værktøj, udstyr og ting og sager til havearbejde. Hvem ved, måske din butik skal sælge udstyr eller potteplanter? Der er mange steder at få gode idéer, når først man åbner sit sind for mulighederne.

Skoven har en helt særlig virkning på os

Vidste du, at der er forskning, der viser, at man kan se skovens virkning i hjernen en hel måned efter, man har været der? Det er jo ret vildt. Skoven har en særlig evne til at afstresse os og gøre os klare i hovedet. Det er helt perfekt, hvis du gerne vil komme i den rette sindstilstand til at modtage inspiration.

Derfor kan du med fordel tage ud i det grønne og få idéer til din nye butik. Indånd den friske luft, lyt til fuglesangen og sæt dig eventuelt i mosset og luk øjnene. Giv slip på hverdagens stress og jag og gør plads til, at du kan få nye, kreative tanker. 

Med det rette outdoor-udstyr kan du endda blive i skoven natten over, så du har endnu længere tid til at tænke over tingene. På den måde vil du også have en rigtig god historie at fortælle om, hvordan idéen til din butik opstod, og det kan blive en værdifuld del af din branding.

Besvar