Det er dyrt at at åbne sin egen butik, bar eller salon – men med en forudseende investering i aktier, kan du have en god sum inden for få år.

Du har allerede drømmen og konceptet på plads, og ikke mindst lutter gode idéer på lager, til den dag, du kan slå dørene op til din egen virksomhed.

Du har også brugt en hel del tid på at sætte dig ind i erhvervslovgivning, skat og moms, mens du grundigt har tjekket ethvert erhvervslokale med et “Til leje”-skilt i vinduet – og så ligger det første års solide budget allerede klappet og klart.

Alligevel mangler du stadig det vigtigste, når man vil åbne egen butik: En solid startkapital!

Der findes desværre mange talentfulde entreprenører og iværksættere med strålende idéer, som desværre må lægge produktudvikling og butiksdrømme på hylden, fordi det i sidste ende kræver en større opsparing eller en meget villig bank at starte egen virksomhed og at åbne egen butik.

Med en smule forudseenhed og et par års tålmodighed, og ikke mindst kloge investeringer i aktier, kan du dog nemmere bygge din egen startkapital op. Læs til en begyndelse disse eksperttips til nye investorer, så du langt nemmere kan gøre drømmen om egen butik til virkelighed!

Skræddersy din strategi for investering i aktier

Som nybegynder inden for aktieinvestering, og med et klart mål om at aktieindtægterne skal have en vis størrelse indenfor en årrække, er din investeringsstrategi langt det vigtigste. Medmindre du er parat til at bruge enorme mængder tid på at investere, sælge og geninvestere på ugentlig basis, kan det derfor anbefales at du investerer i fondsaktier, også kendt som et aktieindeks.

Læs mere om, hvilke typer af aktieinvestering, der findes, hvilke typer investering du hurtigt vil få gode afkast gennem og køb aktier her.

Aktieinvestering gør ventetiden værd

I dit budget kan du se, hvor stort et startbeløb du skal bruge til at finansiere din butik, salon eller forretning. Men den tidsramme, du har mulighed for at sætte for din investering – og i sidste ende påbegyndelsen af din butiksdrøm – bliver i sidste ende afgørende for, hvilket investeringsstrategi, du skal vælge.

Sørg derfor for at rådføre dig med eksperter i aktieinvestering, der kan guide dig til at finde de mest indbringende aktier, aktiefonde og til at lave en effektiv, solid portefølje af aktier. Og sidst, men ikke mindst – glem ikke at tålmodigheder guld værd! 

Besvar