I disse tider er det vigtigere end nogensinde at holde en god hygiejne. På Stay-well.dk finder du alt fra sæbe og håndsprit til dispensere og shampoo. Læs mere om udvalget herunder.

Det er vigtigt, at du holder en god hygiejne. Det har det altid været, men særligt i disse tider er det vigtigere end nogensinde før. Heldigvis er det langt nemmere at holde en god hygiejne, end det tidligere har været tilfældet.

I dag behøver du ikke engang at bevæge dig ned i en fysisk butik, da du kan foretage alle dine køb over nettet. Stay-well.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i at sælge hygiejneløsninger til både private og virksomheder.

Køb startpakker til hånddesinfektion

Hvis du driver en fysisk butik, har et kontor eller på anden måde et areal, hvor der kommer mange forskellige gæster, er det vigtigt, at de kan opretholde en god håndhygiejne. Derfor bør du have en dispenser stående, så man nemt og hurtigt kan afspritte sine hænder.

Det stiller krav, da det ikke er optimalt med én enkelt hånddispenser – og det kan være vanskeligt at komme i gang. Heldigvis kan du på Stay-well.dk finde startpakker, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Uanset, om du skal genåbne en en restaurant, café, salon eller et kontormiljø, er det vigtigt, at du kan tilbyde gæsterne mulighed for at spritte hænder. Startpakkerne indeholder en automatisk dispenser, så gæsterne ikke skal røre ved den, før der kommer håndsprit ud.

Alle dispensere har en genopfyldelig tank, som gør, at du er sikret en økonomisk løsning, som har en maksimal forsyningssikkerhed. Du kan købe hånddesinfektion i dunke på helt op til 5 liter, så du er sikker på, at du ikke løber tør.

Hånddesinfektion og sæbe

Du har også mulighed for at købe hånddesinfektion til privat brug, eller hvis du ønsker mulighed for at genopfylde dine dispensere. Det giver dig en tryghed, at du altid ved, du har nogle på lager, og der er et stort udvalg at vælge imellem.

Du finder både desinfektion til hænder og overflader, og der er både produkter med og uden alkohol. Du kan således selv vælge, hvad du foretrækker, hvorefter du blot lægger det i kurven, angiver dine leveringsoplysninger og betaler.

Efterfølgende bliver pakken sendt direkte til den adresse, du ønsker. Det er nemt, hurtigt og sikkert, og så slipper du for selv at bevæge dig ud i byen for at købe desinfektion.

Besvar