Vil du gerne prøve noget nyt? Måske du godt kender til følelsen af, at du har et par øreringe, du altid går med. Måske de knapt har forladt dine ører de sidste mange måneder, måske kun i forbindelse med at være blevet renset. Måske du har flere sæt liggende, men har holdt dig til de samme. For nogle bliver det nærmest en del af en selv, og så får man ikke skiftet dem – men følelsen af at få nye, flotte øreringe er helt fantastisk.

Der er stor forskel på, hvilke typer af øreringe, man foretrækker. Nogle er til øreringe, der hænger og fylder meget, så de er meget synlige. De er fantastiske og kan både passe til et meget pompøst outfit, hvor der er meget, der fylder, men kan også stå flot og skabe kontrast til et måske eller minimalistisk og ensfarvet sæt tøj, der har brug for smykker til at pifte det lidt op.

Andre er til mindre øreringe eller ørestikker, der blot er en lille detalje. Nogle er endda så små, at man næsten skal kigge specifikt efter det for at få øje på dem. Det er helt op til den enkelte, og det handler om at finde smykker, man er glad for at gå med – akkurat ligesom nogle godt kan lide at gå med halskæde, mens andre ikke bryder sig om det.

Mange forskellige materialer

Øreringe fås i mange forskellige materialer. Måske du allerede ved, at du foretrækker sølv frem for guld eller omvendt. Der er naturligvis en prisforskel, men det er ikke altid det eneste, der har noget at sige. Har du mange andre gulddetaljer i tøjet eller på dine smykker, er det måske guldet, du har lyst til at fortsætte med. Det samme kan gælde, hvis du har detaljerne i sølv.

Hvis ikke du synes, dit budget helt rækker til at investere i guldøreringe, er der heldigvis rigtig mange forskellige, der er forgyldt sølv. Der er altså stadig tale om ædelmetaller, men hvor det indre er sølv og dermed ofte også en anelse billigere, end hvis du køber smykker i rent guld. Det kan måske gøre købet lidt mere overskueligt.

Øreringe behøver heller ikke nødvendigvis at sidde placeret i øreflippen. Du kan sagtens finde flotte ringe, der er beregnet til at sidde længere oppe, hvis du har flere huller i ørerne og gerne vil finde noget, der virkelig kan se godt ud til de andre øreringe, du går med til daglig.

Besvar