Det er ikke særlig svært at finde inspiration til at gøre din have flottere. Det kan du læse mere om her.

Der er mange måder, du kan gøre din have flottere på. Der er endnu flere måder, du kan blive inspireret på. Dem kan du læse om her.

Hvis du gerne vil have fat i de bedste materialer (og håndværkere) til at lave haven så flot som muligt, skal du klikke her.

Du kan her læse, hvor det er muligt at blive inspireret, hvis du vil have nye ideer til, hvordan haven kan gøres flottere.

1. Gå en lang tur

Det at gå en tur kan gøre, at du bliver inspireret. Du skal ikke gå en tur i en skov eller lignende, selvom det også kan give inspiration. Men en ide kan være, at du går en tur et sted, hvor der er mange villaer.

På den måde kan du være sikker på, at du vil kunne se et væld af haver, du kan blive inspireret af. Det er en god måde at få et indblik i, hvad du skal se, som kan gøre din have flottere. Det handler i høj grad om, at du vælger at kigge på de rigtige detaljer. Det kan være, at haven har fået klippet græsset på en helt speciel måde. Det kan også være, at blomsterne står på en helt speciel måde.

Der er mange ting, der kan være imponerende at se, som du kan tage til dig og lade dig inspirere af. Det er altid godt med gåture, men hvis du ovenikøbet går en tur for at blive inspireret til at gøre din have flottere, bliver det ikke meget bedre.

2. Se en film

Der er mange film fra USA, hvor du kan se en masse forskellige haver. Det er altid godt at blive inspireret, mens du ser film. Der er mange, der får inspiration af at se film. Tænk, at du kan blive inspireret af at se en film og så føle, at du har en masse ideer til, hvordan din have skal se ud. Der kan være mange situationer i en film, hvor du ser en have.

Det handler bare om at have øjnene åbne. Det gælder i høj grad om, at du kigger de rigtige steder. Der er mange scener i film, hvor der bliver zoomet ind på haver, eller der er haver i baggrunden.

3. Køb magasiner

Der er et væld af magasiner, der går meget op i, hvordan haven ser ud. Der kan du finde inspiration. Der er mange magasiner, hvor de gør alt for at vise, hvordan en god have er indrettet og ser ud. Det kan du lade dig inspirere af. Ellers er der også mange muligheder for at se billeder af flotte huse og få et indblik i, hvordan de har lavet deres have. Det er bare med at kigge efter.  

Besvar