Hvis du kender en, som bare ikke kan få nok af vin, finder du herunder en række forslag til gaver, som du kan forære vedkommende. Du går aldrig galt i byen med en god flaske vin, men der findes også flere ting, der med garanti vil bringe glæde.

Der er mange forskellige ting, du kan forære en, som bare elsker vin. Hvis du skal finde en god gave, som med garanti vil gøre modtageren glad, kan du med fordel lade dig inspirere af interessen for vin.

Det handler blot om at finde en gave, som vedkommende ikke har – og som du har råd til. Det kan dog være vanskeligt, da vin ofte er forbundet med høje priser. Herunder kan du finde fire konkrete forslag til, hvad du kan forære din vinelskende ven eller veninde.

#1: En god flaske vin

Du går aldrig galt i byen med en god flaske vin, men det kræver naturligvis, at du har råd til den. Hvis du har en ven eller veninde, som går op i dyre vine, kan det være svært at imponere vedkommende med en vin, som du finder i det lokale supermarked.

Her kan du i stedet prøve at finde nogle flasker, som ikke er tilgængelige alle steder, og som derfor er interessante at smage. Det kan eksempelvis være en økologisk vin, som ikke nødvendigvis vælter budgettet, men som er til at opspore herhjemme.

#2: Vinsmagning

En vinsmagning vil helt sikkert falde i god jord, hvis du vælger den rigtige. Der findes mange forskellige typer af vinsmagning, og de forskellige vinhandlere rundt omkring i landet afholder løbende arrangementer.

#3: En bog om vin

Der findes mange bøger om vin, som du kan købe til din ven eller veninde, som bare elsker vin. Du bør overveje, hvilket stadie vedkommende er på i forbindelse med sin interesse for vin, så du er sikker på, at bogen er interessant nok.

Hvis det er en nylig interesse, kan du med fordel investere i en bog med basisviden, mens du bør vælge en lidt mere avanceret, hvis hobbyen har været vedvarende igennem en længere årrække. Find en på nettet eller forhør dig hos din lokale boghandler.

#4: En vinrejse

En vinrejse er en af de dyrere gaver, hvorfor det er en, du skal forære til en person, som du har lyst til at give noget ekstra – eksempelvis din samlever eller en god ven. Det gør heller ikke noget, at du selv kan tage med på rejsen, så du også får noget ud af gaven selv.

Besvar